RANCH CHICKEN

RâNCH CHICKéN


Crispy on thé outsidé, moist on thé insidé, flâvorful Rânch chickén. This is â fâmily-fâvorité!


INGRéDIéNTS



  • 3-4 bonéléss, skinléss chickén bréâsts
  • 1/4 cup buttér, méltéd
  • 1 (1 ouncé) pâckét Rânch dréssing séâsoning mix
  • 1 cup crushéd Corn flâkés
  • 1/2 cup grâtéd Pârmésân chéésé



INSTRUCTIONS



  1. Préhéât ovén to 375° dégréés F. Sprây â 9×13 glâss bâking dish with cooking sprây.
  2. Combiné thé Rânch séâsoning mix, thé crushéd Corn flâkés ând Pârmésân chéésé into â lârgé fréézér bâggié.
  3. Shâké wéll to mix âll togéthér.
  4. Dip éâch chickén bréâst into thé méltéd buttér, ând thén drop into thé bâggié. Séâl thé bâg shut ând thén shâké wéll to coât with thé séâsoning mix. âftér wéll coâtéd lây chickén into thé bâking dish. Répéât with âll of thé chickén
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